Tutireceptek.hu fejléc

Pudingos - gesztenyés kehely recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 személyre:
0.5 liter tej,
1 cs. vaníliás pudingpor,
3-4 evőkanál kristálycukor,
20-25 dkg gesztenyemassza,
babapiskóta vagy piskóta tallér,
tejszínhab ízlés szerint

Elkészítés:
a pudingot a megszokott módon, ízlés szerinti cukor mennyiségével elkészítjük.
Az előkészített poharakba vagy kelyhekbe belemerjük a puding felét, tördelünk rá babapiskótát vagy teszünk rá piskóta tallért, erre rámerjük a puding másik felét. Amikor a puding nagyjából már kihűlt, a felengedett gesztenyemasszát gesztenye nyomóval vagy nagylyukú reszelővel ráreszeljük a kelyhek tetejére. Ízlés szerint tejszínhabbal ízesíthetjük, és díszíthetjük. A piskóta miatt hagyjuk pár órát állni.
Gyors, egyszerű, mutatós, előre is elkészíthető finomság. A tejszínhabot csak tálalás előtt tegyük rá


A receptet beküldte: MRG1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pudingos barackos sütemény » Görögdinnyekehely » Gesztenyés-áfonyás pite » Pudingos lapocskák
» Gesztenyés torta » Őszi kehely » Epres pudingos piskóta » Pudingos kétszersült
» Gesztenyés hókifli » Gesztenyés fincsi tekercs » Pudingos csavart » Kekszes -pudingos süti
» Fácán gesztenyés almával » Gesztenyés méhkas » Gesztenyés-kekszes tekercs » Túrós pudingos süti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.