| Pudingos - gesztenyés kehely receptSütemények, édességek Hozzávalók: 4 személyre: 0.5 liter tej, 1 cs. vaníliás pudingpor, 3-4 evőkanál kristálycukor, 20-25 dkg gesztenyemassza, babapiskóta vagy piskóta tallér, tejszínhab ízlés szerint Elkészítés: a pudingot a megszokott módon, ízlés szerinti cukor mennyiségével elkészítjük. Az előkészített poharakba vagy kelyhekbe belemerjük a puding felét, tördelünk rá babapiskótát vagy teszünk rá piskóta tallért, erre rámerjük a puding másik felét. Amikor a puding nagyjából már kihűlt, a felengedett gesztenyemasszát gesztenye nyomóval vagy nagylyukú reszelővel ráreszeljük a kelyhek tetejére. Ízlés szerint tejszínhabbal ízesíthetjük, és díszíthetjük. A piskóta miatt hagyjuk pár órát állni. Gyors, egyszerű, mutatós, előre is elkészíthető finomság. A tejszínhabot csak tálalás előtt tegyük rá A receptet beküldte: MRG1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |