Tutireceptek.hu fejléc

Ananász vanília-kehely recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 doboz babapiskóta,
5 evőkanál pikáns lekvár,
1 csomag vaníliás pudingpor,
8 dl tej,
1 kisebb ananászkonzerv,
1 evőkanál cukor,
10 dkg tortabevonó csokoládé,
1 evőkanál kakaó,
1 dl feketekávé,
fél csomag mazsola.

Elkészítés:
A babapiskótákat félbe törjük, és egyet-egyet lekvárral összeragasztunk. Kelyhekbe lerakjuk őket egymás mellé. A vaníliapudingot elkészítjük, a tasakon található leírás szerint, 8 dl tejjel és még egy kanál cukorral. Meglocsoljuk vele a piskótát és megvárjuk míg beissza a krémet. A csokoládét egy lábosba tördeljük, hozzáadjuk a vajat, a kakaót, a cukrot és a feketekávét, majd gyenge lángon felolvasztjuk. Eközben az ananászkarikákat kockákra vágjuk, a pudingra rendezzük és megszórjuk mazsolával. Erre öntjük a csokikrémet. Kihűlt állapotban tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászéj (4pohár) » Ananászos tojássaláta » Kefíres ananásztorta » Ananászos sonkás karaj
» Ananászos puding » Ananászos túrótorta III. » Ananászkehely » Ananászos keksztorta
» Ananászos piskóta » Ananászos palacsintatorta » Ananászos flan » Sertészelet ananászos
» Ananász-lime bólé » Ananász krémszelet » Ananász sorbet » Ananászos tál


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.