| Pudingos cseresznyés pite receptSütemények, édességek Hozzávalók: 10 dkg liszt 6 dkg porcukor 1 mokkáskanál sütőpor 1 csipet só 2 tojás 2 kanál víz 1 vaníliás cukor A pudinghoz: 1 vaníliás pudingpor 5 dl tej 4 evőkanál kristálycukor 3 evőkanál búzadara 60 dkg kimagozott cseresznye 3-4 evőkanál kristálycukor és aki szereti: 1 mokkáskanál fahéj Elkészítés: Kimagoztam a cseresznyét. Begyújtottam a sütőt. Elkészítettem a pudingot a tasakon lévő leírás szerint. Kivajaztam és liszteztem a közepes méretű tepsit. A tésztához való anyagokat egy tálba tettem és robotgéppel alaposan kikevertem. A kész tésztát a tepsibe öntöttem. Megpöttyöztem egyenletesen a pudinggal, aztán megszórtam vékonyan búzadarával, majd eloszlattam rajta a cseresznyét. Végül fahéjas porcukorral még meghintettem a tetejét. Körülbelül 30 percig sütöttem 3/4-es lángon. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |