| Póréhagymás babsaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: vörösbab konzerv 20 cm póréhagyma 1 vastag húsú piros paprika 3 közepes nagysagú kemény paradicsom Citromdressing: 1/2 citrom leve, 2-3 ek. olivaolaj, cukor, só, fehérbors. Elkészítés: A babot leöblitem hideg vizzel és leszűröm, a póréhagymát hosszában felvágom, megmosom és felszeletelem, a paprikát, paradicsomot kockára vágom. Mindezeket összekeverem és leöntöm a dressinggel. Néhány órát hűtőben állni hagyom, mig összeérik és húsok mellé kínálom. Ezen a recepten annyit valtoztattam, hogy póréhagyma helyett lilahagymát karikázok bele, meg fokhagymát megtörve, és sok petrezselyemzöldet apróra vágva. A receptet beküldte: MRG Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |