Tutireceptek.hu fejléc

Pirított báránymáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg tisztított báránymáj
2 ek liszt
1/2 mk törött bors
1 mk só
1 ek finomra vágott petrezselyemzöld
olaj
1/2 citrom leve

Elkészítés:
A májat vágjuk vékony szeletekre.
Keverjük össze a lisztet, törött borsot, sót, petrezselymet. Mártsuk bele a májszeleteket. Forró olajban süssük 2-3 percig. Rakjuk melegített tálra, és csavarjuk rá a citromlevet.
Rizibizivel tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított máj » Pirított puliszka-galuskák » Fűszeres pírított aprótök » Pirított mogyorótorta
» Pirított zsemlekocka » Pirított chilis húscsíkok » Zöldséges pirított csirke » Anna pirított mája
» Pirított csirke » Pirított csirke gombával » Pirított gríz » Pirított tarhonya leves
» Kínai pirított tészta » Piritott dara leves » Pirított kenyér tojással » Pirított karamellás dió


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.