Tutireceptek.hu fejléc

Pirított zsemlekocka recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 db zsemle, 1 ek zsír

Elkészítés:
Két zsemlét előbb szeletekre, majd csíkokra, végül kis kockákra vágunk. Egy
evőkanál zsírt megforrósítunk, és a zsemlekockákat beleforgatva, gyakran
kevergetve rózsaszínűre pirítjuk. A zsemlekockát piríthatjuk zsiradék nélkül is
- szárazon - a sütőben gyakori forgatás, keverés közben.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piritott gombás spárga » Pirított fokhagymás saláta » Pirított chilis húscsíkok » Kaporleves zsemlekockákkal
» Fűszeres pírított aprótök » Pirított máj » Pirított csirke gombával » Pirított tükörtojás
» Olasz pirított zöldségek » Pirított tarhonya leves » Zsemlekockás őrület » Piritott dara leves
» Pirított mogyorótorta » Pirított gríz » Pirított burgonya » Pirított báránymáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.