| Patisszon lepény receptZöldséges ételek Hozzávalók: 30 dkg burgonya 30 dkg patisszon 30 dkg tofu 5 ek liszt 1 fej hagyma bors petrezselyemzöld olaj Elkészítés: A krumplit és a patisszont meghámozzuk, lereszeljük. A tofut villával összetörjük, hogy túrószerű legyen. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. Mindezt összekeverjük a liszttel, apróra vágott petrezselyem zölddel, sózzuk borsozzuk. Galuskatésztaszerű masszát kapunk. Serpenyőben olajat forrósítunk, a masszából egy jó nagy kanálnyit belerakunk és a kanállal vékonyra ellapítjuk, hogy kis lepényke formája legyen. Mindkét oldalát megsütjük, utána az olajat jól lecsöpögtetjük. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |