| Újhagymás lepény receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 200 g újhagyma, 3 db tojás, 150 g tejföl, 1 bögre liszt, 150 g főtt csirke mell, 70 g keményebb sajt, 1,5 kiskanál sütőpor, egy csipetnyi szódabikarbóna, 0,5 kiskanál só. Elkészítés: Vágjuk apró darabokra az újhagymát és a főtt csirkemellet, a sajtot reszeljük le. A tojást verjük fel, kézi robotgéppel és adjuk hozzá a sót, a tejfölt, a lisztet, a sütőport és a szódabikarbónát, keverjük össze majd tegyük bele az apróra vágott újhagymát és a csirkemellet. Kenjünk ki egy tepsit vajjal és tegyük bele az előkészített pitét. Előmelegített sütőben 180 fokon addig süssük, ameddig kezd megpirulni, majd vegyük ki a sütőből és szórjuk rá a pitére a reszelt sajtot. Tegyük vissza sülni addig ameddig a sajt megpirul a tetején. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |