| Pászkagombóc receptLevesek Hozzávalók: Pászkaliszt 4 kávéskanál Tojás 1db Margarin (light) 1 dkg Petrezselyemzöld 3 mokkáskanál Só 1 késhegynyi Őrölt fehér bors 1 késhegynyi (aki nem fogyaszthat borsot, helyettesítheti őrölt köménnyel) Elkészítés: A margarint az egész tojással habosra verjük, majd beletesszük a pászkalisztet, a finomra vágott petrezselymet, a sót, a borsot/köményt. Jól összedolgozzuk, és fél óráig pihentetjük. Vizes kézzel kicsi gombócokat formázunk belőle, és forrásban levő vízben, lassú tűzön puhára főzzük. Elkészítési idő: 45 perc Kalóriatartalom: 70 kcal Szénhidráttartalom: 7,4 gramm Zsírtartalom: 3,6 gramm A receptet beküldte: hhena Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |