Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolpüré-leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 db nagyobb karfiol
húsleves
vaj
liszt
tejszín
1 db tojássárgája


Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben előfőzzük, lecsurgatjuk, és a húslevesben kevés vaj hozzáadásával készre főzzük.
A legszebb rózsákat meghagyjuk és félretesszük, a többit átpasszírozzuk, kevés lisztet és húslevest hozzáadva lefőzzük, tojássárgájával, tejszínnel, vajjal ízesítjük.
A húslevessel felöntve, a félretett karfiolrózsákkal tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros burgonyaleves » Vadas malacleves » Hideg joghurtleves » Pékleves
» Zellerkrémleves különlegesen » Hideg kovászos uborka leves » Nyírségi gombócleves » Ünnepi sütemény citromosan
» Pórékrémleves » Kókuszos sütőtök leves » Bazsalikomos paradicsom leves » Frank krumplileves
» Szőlős ponty » Adonyi révészleves struccból » Brokkolikrémleves mandulával » Canberry Cooler koktél


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.