Tutireceptek.hu fejléc

Párolt petrezselymes burgonya recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
vaj
delikát
petrezselyemzöld
burgonya

Elkészítés:
Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat tetszőleges mennyiséget és rádobjuk a felkockázott burgonyát(lehet régi-új).Megszórjuk delikáttal és fedő alatt pár perc alatt kész.Ha jó az edényünk(öntött vas)még kevergetni se kell.Nem adunk vizet hozzá elég ami a burgonyában van.
Ha elzárjuk petrussal összeforgatjuk

Tanácsok:
Így finomabb mintha vízben főznénk és az se elhanyagolható hogy gyorsabban elkészül


A receptet beküldte: eva7171


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cukkinis burgonyagratin » Házmester burgonya » Gombás rakott burgonya » Burgonyagombóc káposztával
» Párolt kelbimbó » Burgonyafánk » Burgonyakrémleves » Juhtúrós rakott burgonya
» Töltött burgonya tojással » Sajtos-sonkás burgonya » Virsli burgonyatésztában » Ír Burgonyaleves
» Tejfölös kapros újburgonya » Magyaros burgonyaleves » Mustban párolt karaj. » Burgonyafasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.