Tutireceptek.hu fejléc

Párizsi kosárkák recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
-12 szelet fél centi vastag párizsi
-sütéshez olaj
A kosárkák közepébe:
-párolt borsó vagy
-gombás rizs vagy
-sült burgonya(kockára vágva
-párolt vegyes zöldségek

Elkészítés:
A párizsiról nem huzzuk le a bőrét,hanem azzal eggyütt tesszük a forró olajba.
A meleg hatására bőre össszehúzódik,és a párizsiszelet szép gömbölyűvé vállik.
Ezután megfordítjuk,az alját is megsütjük,majd tálra egymás mellé fektetjük.
Magtölthetjük a következö köretek eggyikével:
párolt borsó
gombás rizs
sült burgonya
párolt vegyeszöldség
Melegen táleljuk.

Tanácsok:
Ecetes savanyúsággal tálaljuk.
kb.1 másfél óra alatt kész van.


A receptet beküldte: snurki


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pudingkosárkák » Töltött párizsi » Tojással rakott párizsi » Párizsi szelet
» Párizsi kosár » Párizsi burgonyasaláta » Zőldborsós párizsiszelet » Pikáns kosárkák
» Párizsis csiga » Párizsis saláta » Párizsis pikánssaláta » Párizsis rizssaláta
» Párizsi saláta » Majonézes párizsisaláta » Francia hagymakosárkák » Párizsi briós


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.