| Párizsi kosárkák receptEgytálételek Hozzávalók: -12 szelet fél centi vastag párizsi -sütéshez olaj A kosárkák közepébe: -párolt borsó vagy -gombás rizs vagy -sült burgonya(kockára vágva -párolt vegyes zöldségek Elkészítés: A párizsiról nem huzzuk le a bőrét,hanem azzal eggyütt tesszük a forró olajba. A meleg hatására bőre össszehúzódik,és a párizsiszelet szép gömbölyűvé vállik. Ezután megfordítjuk,az alját is megsütjük,majd tálra egymás mellé fektetjük. Magtölthetjük a következö köretek eggyikével: párolt borsó gombás rizs sült burgonya párolt vegyeszöldség Melegen táleljuk. Tanácsok: Ecetes savanyúsággal tálaljuk. kb.1 másfél óra alatt kész van. A receptet beküldte: snurki Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |