Tutireceptek.hu fejléc

Párizsi kosár recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
tojás
annyi szelet párizsi, ahány darab tojás
kevés olaj

Elkészítés:
A párizsi szeletek szélét 1-2 centi mélyen bemetszük 4 helyen, és a serpenyőbe kevés olajat öntünk, belerakjuk a párizsiket. A párizsi szeletek szépen felpúposodnak (tálka formájuk lesz), megfordítod őket, hogy a túloldala is piroljon kicsit. A tojásokat feltöröd, és beleöntöd a párizsitálkákba. Állítsd takarékra a lángot, hogy a tojásfehérje szépen megsüljön, de a párizsi se égjen oda. Egy kicsit kifolyik a tojásfehérje az nem baj, csak a sárgája maradjon a kosárkában. És kész is.

Tanácsok:
Látványos tükörtojás-klón. És nem nehéz elkészíteni. Aputól tanultam:)

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: Rekus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zőldborsós párizsiszelet » Párizsis tészta » Kosárka 2. » Párizsi süveg
» Pikáns kosárkák » Párizsi bundáskenyér » Párizsi kávé » Krémes kosárka
» Gesztenyés kosárka » Kosárka forma receptje » Párizsis saláta » Párizsi szelet
» Hagymás párizsisaláta » Diétás párizsi saláta » Körtés kosárka marcipánnal » Majonézes párizsi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.