| Párizsi saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 1/2 kg apró burgonya, 12 db tojás 1 üveg csemege uborka 50dkg szeletelt párizsi (általában sertés) 1 1/2 doboz nagy majonéz 4-5 evőkanál mustár 2 pohár nagy tejföl olivaolaj 1 dl félédes fehér bor Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, a tojásokat is, közben felszeleteljük vékony apró csíkokra a párizsit, az uborkát, majd a megfőtt és kihűlt kruplit és tojásokat kockára vágjuk lazán, de jól összekeverjük. A majonézből, mustárból, tejfölből, olivából, és a borból savanykás mártást keverünk és ráöntjük. Jól összekeverjük és nagyon lehűtjük. (általában előzőnap készítem el, hogy az izek jól összeérjenek) Tanácsok: Másnaposság ellen nagyon jó!!! Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: tlia Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |