| Párizsi burgonyasaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 50 dkg burgonya 1 mokkáskanál só 25 dkg párizsi 15 dkg zöldborsókonzerv 3 evőkanál majonéz 3 evőkanál tejföl 1 evőkanál mustár 1 mokkáskanál bors Elkészítés: 1,A burgonyát héjában, sós vízben megfőzöm.A párizsit metéltre vágom.A zöldborsót lecsepegtetem a levétől. 2, Hozzákeverem a majonézhez a tejfölt, a mustárt , a sót,és a törött borsot.Ebbe a mártásba forgatom a rárizsit, a zöldborsót és a karikákra vágott burgonyát. Tanácsok: A salátát jól behűtve tálalom. Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 410 kcal Szénhidráttartalom: 27 g gramm Zsírtartalom: 26 g gramm A receptet beküldte: liza52 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |