| Papasapka torta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 6 tojásból piskóta 4 pohár tejszín 1 vaniliás puding 2 csomag vaniliás cukor 1 katica csoki 1/2 csomag zselatin 1 csom mazsola és meggy Elkészítés: A pudingot megfözzük belekeverjük a vaniliát éd a zselatin felét a zselatin 1dl vizzel melegitem. A Katica csokit kevés vizzel feloldom 2 kanál cukrot és a zselatin második felét hozzáadom. Felverem a 4 pohár tejszint édesitem. 4 kanál porcukorral. A felét a pudinghoz keverem a másik felét csokihoz. A csokihoz még belekavarom a kimagvalt meggyat. Kivajazok egy fazekat a tortánnál nagyobbat a fazék aljára szóróm a mazsolát. Erre ráöntöm a pudingos masszát majd ráteszem a piskota felét. Erre ráöntöm a csokis masszát majd a piskota másik felét. Ugy hogy az oldalát is lekenem a krémmel. 1 napig a hütöbe tároljuk. Fogyasztás elött a fazekat melegvizbe állitom 1 percig hogy könnyen kijöjjön a torta. A receptet beküldte: picurka13 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |