Tutireceptek.hu fejléc

Panna cotta (alaprecept) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 l tejszín,
20 dkg cukor,
3 lap zselatin,
1 ek finomliszt,
2 dl tej.

Elkészítés:
Egy lábasban felmelegítem a tejet és feloldom benne a zselatint és a lisztet. A tej ne forrjon ! Hűlni hagyom. Egy másik edényben egy pillanatra felforralom a folyékony tejszínt a cukorral és hozzáöntöm az enyhén felmelegített tejhez. Összekeverem a két folyadékot és adagokba kiöntve legalább két órára a hűtőbe teszem.


A receptet beküldte: csillibilli112

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótos ricottás omlett » Citromos-ricottás tészta » Panna cotta - Tejszínkrém » Ricottás süti
» Ricottás uborka » Epres panna cotta » Panna Cotta epres szósszal » Citromos ricottakrém torta
» Muffin (alaprecept) » Ricottás-gyümölcsös szelet » Pizza alaprecept » Panna cotta
» Ricottával töltött cukkini » Joghurtos panna cotta » Körtés kosárka marcipánnal » Palacsinta alaprecept -


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.