| Panna cotta receptSütemények, édességek Hozzávalók: -500g főzőtejszin -1 cs. instant zselatin fix (20g) -1 cs vaniliás cukor (8g) -2-3 kanál kristály cukor Elkészítés: A tejszint melegitsd meg egy edényben, de ne forrald fel, tedd bele a zselatin fixet, kevergesd egy picit, majd tedd bele a vaniliás cukrot, és a kristály cukrot..Amikor elolvadt benne a cukor, már le is veheted a tűzről. Öntsd formába őket, és tedd a hűtőbe pár orára..KB. 5-6 személyre jön ki. Én pezsgős poharakba öntöttem, eperrel és karamell mártással öntöttem le. Tanácsok: A fomát mosd át,mielött bele teszed a tejszines mártást, mert akkor könnyen ki tudod boritani.Tehetsz rá természetesen eperöntetet,vagy csoki öntetet, nagyon fincsi! Az egész elkészités, nem vesz igénybe még 10 percet sem..De legalább 4 órára kell betenni a hűtőbe.. Teszek fel képet az adatlapomra! :) Elkészítési idő: 10 perc A receptet beküldte: Ann D'asti Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |