| Padlizsánragu gombával receptZöldséges ételek Hozzávalók: 2 db közepes nagyságú padlizsán 15 dkg gomba 1 fej vöröshagyma 5 gerezd fokhagyma 1 db paradicsom olivaolaj szójaszósz bors Elkészítés: A megtisztított hozzávalókat felszeleteled és egy nagy serpenyőbe vagy lábasba teszed. Meglocsolod olivaolajjal, szójaszósszal, megszórod egy kis borssal. Fedő alatt, lassú tűzön, néha megkevergetve összepárolod. Tanácsok: Ha nem elég sós, tálaláskor még meg lehet locsolni szójaszósszal. Legjobb a KIKKOMAN japán szójaszósz. Eheted bármilyen körettel (rizs, burgonya, hajdina, stb.), vagy friss kenyérrel, amivel jólesik. Hamar elkészül, a párolási idő kb. 10-15 perc. A padlizsánt nem kell meghámozni, héjastól szeleteld vékony karikára! Jó étvágyat! Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Regus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |