| Padlizsánkrém kimélő receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: - 1db közepes padlizsán - 1doboz (kicsi) natúr joghurt - 1 nagy marék apróra vágott snidling - 1 gerezd fokhagyma pépesítve (ez elhagyható ha valakinek bántja a gyomrát, e nélkül is nagyon finom) - 1 kiskanál mustár (édes, pikáns, di'joni...) - borsikafű, tengeri só, egy pici cukor(az mindig jobban kihozza az ízeket) Elkészítés: - A padlizsánt megszúrkodom egy kis késsel, a sütőbe teszem és megsütöm. Amikor megsült, vizes konyharuhába tekerem, és pár percig úgy hagyom. Így könnyebben le tudom húzni a héját. A padlizsán húst én vágódeszkán felaprítom, jó pépesre, aztán egy üvegtálba teszem és hozzáadom a fentieket, majd jól kikeverem. Tanácsok: -Hűtőben csavaros üvegben szoktam tárolni, jó pár napig eláll. - Én tepszibe sült zöldségfasírtra, grillezett sajtra , köles lepényre szoktam tenni Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Icus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |