| Padlizsánfasírt zabpelyhes receptZöldséges ételek Hozzávalók: 800 g padlizsán 2 fej hagyma citrombors só 2 tojás 50 g zabkorpa 40 g zabpehely 10 g útifű maghéj néhány evőkanál pomace olivaolaj/kókuszzsír Elkészítés: Egy teflon serpenyőben jó pirosasra lesütöm a padlizsánt a hagymával együtt , mehet rá a só és citrombors is. Bőszen kell kavargatni és magas hőfokon. Ha kész hagyom langyosra hűlni majd elkeverem a tojással, zabpehellyel, korpával és útifüvel. Kis lepénykéket formáztam a sütőpapírral bélelt tepsire. 200 fokos előmelegített sütőbe teszem. 15-20 perc alatt kész. 15-20 db Tanácsok: 100 gramm tápértéke: kcal: 91.13 fehérje: 3.26 szénhidrát: 9.33 zsír: 4.42 Elkészítési idő: 40 perc Kalóriatartalom: 91 kcal Szénhidráttartalom: 9 gramm Zsírtartalom: 4,5 gramm A receptet beküldte: Sabriwna Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |