| Disznóhús káposztával receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg disznóhús, 1 1/2 kg káposzta, 2 db hagyma, olaj, 1,5 dl paradicsomlé, só, bors. Elkészítés: Mossuk meg és daraboljuk fel a húst. Hevítsük fel az olajat, az apróra vágott hagymát pirítsuk meg. Pároljuk meg rajta a húst, majd öntsük fel a paradicsomlével, sózzuk, borsozzuk. Adjunk hozzá még egy pohár vizet. A káposztát mossuk meg, vágjuk nagyobb darabokra. Amikor a hús már csaknem teljesen megpuhult, adjunk hozzá még egy pohár vizet, a káposztát és ízlés szerint sót. Addig főzzük, amíg a káposzta is teljesen megpuhul. Frissen őrölt borssal a tetején tálaljuk. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |