| Káposztás gombóc... receptKöretek Hozzávalók: Töltött káposzta- már elkészítve. Elkészítés: Családi recept: A töltött káposzta mikor már csak a végén apró káposzta marad, meg némi husi, mert a töltelék előbb fogy el, akkor szoktam alkalmazni. Kelt tésztát készítek, mikor jól megkelt, rászaggatom szépen sorban a tetejére egy olajozott evőkanállal. Lefedem és a káposzta gőzében kb. 5 perc alatt kész is lesz. Teljesen átveszi az ízét. Jobb, mint a knédli!! Természetesen lehet direktbe is készíteni, nem kell a maradékra várni. Tanácsok: Én mindig annyit készítek a gombócból amennyit éppen elfogyasztunk, bár melegítve is finom. A kelt tészta, sima, mintha lángos készítenél. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Seherezádé meséi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |