Tutireceptek.hu fejléc

Őszibarackkrémleves joghurttal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 nagy konzerv őszibarack
1-2 db friss őszibarack
0.5l natur joghurt
3 ek.liszt
cukor vagy méz ízlés szerint
tejszínhab

Elkészítés:
Az őszibarackbefőttet felforraljuk levével és kb. 1.5 l vízzel.Ízlés szerint cukor v,mézzel ízesíteni.
Közben a joghurtból a lisztel habarást készítünk,forrás után folytonos keverés mellett belekeverjük a forrásban lévő barackhoz.
Majd összeturmixoljuk./Botmixerrel a két műveletet együtt is végezhetjük!/
Közben a friss barackot tisztítjuk,kockára vagy cikkelyre vágjuk,és a levest ezzel tálaljuk.
Hidegen a legjobb.

Tanácsok:
Aki szeretné felforralhatja a friss barackkal,így tovább eláll!
Tejszínhabbal desszertként is fogyasztható!

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: P.Anikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almakrém joghurttal » Nyársonsült joghurttal » Őszibarackflip joghurttal » Tonizáló husi leves.
» Galyasági bableves » Paksi halászlé original » Májas daragaluska » Karfiolos krumplileves
» Tyúkleves lábatlannal » Sajtgolyó egyszerűen » Aszalt szilvás puffancsok » Krémes hagymaleves
» Gombócleves » Hideg rebarbaraleves » Vargányás hagymakrémleves » Túró fánk Fiti féle


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.