| Őszibarackkrémleves joghurttal receptLevesek Hozzávalók: 1 nagy konzerv őszibarack 1-2 db friss őszibarack 0.5l natur joghurt 3 ek.liszt cukor vagy méz ízlés szerint tejszínhab Elkészítés: Az őszibarackbefőttet felforraljuk levével és kb. 1.5 l vízzel.Ízlés szerint cukor v,mézzel ízesíteni. Közben a joghurtból a lisztel habarást készítünk,forrás után folytonos keverés mellett belekeverjük a forrásban lévő barackhoz. Majd összeturmixoljuk./Botmixerrel a két műveletet együtt is végezhetjük!/ Közben a friss barackot tisztítjuk,kockára vagy cikkelyre vágjuk,és a levest ezzel tálaljuk. Hidegen a legjobb. Tanácsok: Aki szeretné felforralhatja a friss barackkal,így tovább eláll! Tejszínhabbal desszertként is fogyasztható! Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: P.Anikó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |