| Öhöm receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg burgonya 1 zacskó lebbencstészta hagyma paprika só szalonna Elkészítés: Megpirítom a szalonnát, teljesen zsírjára engedem, majd kiveszem a serpenyőből, és ebben a zsiradékban pirítom üvegesre a felkockázott hagymát. Ezt is kiveszem a serpenyőből, és szintén ebben a zsiradékban pirítom meg a lebbencstésztát. Ha megpirult, ezt is kiteszem. A zsírra visszateszem a hagymát, ízlés szerint szórhatunk rá kevés pirospaprikát(nem árt a színe miatt sem), ezután ráteszem a kockára vágott burgonyát, megszórom a szalonnával és ráteszem a pirított tésztát. Felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, megsózom és lassan kb. 30-40 percig főzöm. Tanácsok: Ha fogyókúráztok.....háááát, ilyet ne egyetek:) A receptet beküldte: Dizzz Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |