| Ananászos csirkemellfilé receptHúsételek Hozzávalók: 8 szelet csirkemell 2 doboz ananász konzerv 3 dl növényi eredetű főzőtejszin 1 kávéskanál vegeta 5 dkg margarin 2 csapott evőkanál rizsliszt 1-1 mokkáskanálnyi őrölt fehérbors és feketebors Elkészítés: A húst megmossuk, szeletekre vágjuk, klopfolóval föllazítjuk a rostokat, bekenjük vegetával. A margarint megolvasztjuk , belerakjuk a szeleteket, mindkét oldalát gyorsan megpirítjuk, majd puhára pároljuk a fehér és fekete borssal. A húst kivesszük a margarinból és a megmaradt margarinon pár percig pároljuk az ananászszeleteket. Az ananász levét felforraljuk és besűrítjük az előzőleg simára kevert főzőkrémmel. Az ananászszeleteket a hús mellé helyezzük, leöntjük a szósszal. Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: Kiss Ildikó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |