| Nokedlis lecsó receptEgytálételek Hozzávalók: A lecsóhoz: 60 dkg zöldpaprika 60 dkg paradicsom 1 fej vöröshagyma olaj őrölt bors só A galuskához: 4 tojás 15-20 dkg liszt 1 evőkanál olaj só Elkészítés: A karikákra vágott hagymát az olajban megfonnyasztjuk, majd beletesszük a felkarikázott paprikát. Rövid ideig pároljuk, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és sóval, borssal ízesítjük. Fedő alatt készre pároljuk. A nokedlit a tojásokból annyi liszttel készítjük, hogy nokedliszaggatóval lehessen szaggatni. Forrásban levő olajos vízben megfőzzük a nokedlit, átszedjük a lecsóhoz, és a sütőben átforrósítjuk. Tanácsok: Nagyon egyszerű és nagyon finom! Elkészítési idő: 45 perc Kalóriatartalom: 412 kcal A receptet beküldte: kissmakka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |