| Mustáros hagymás tarja receptHúsételek Hozzávalók: 6 szelet tarja mustár flekken fűszerkeverék bors olaj 1-2 fej hagyma 3 gerezd fokhagyma Elkészítés: A tarja szeleteket megkenjük mustárral, befűszerezzük a flekken fűszerkeverékkel, borsozzuk és belehelyezzük egy edénybe. A hússzeletek közé hagyma és fokhagyma szeleteket teszünk és a végén annyi étolajat öntünk rá, amennyi ellepi. Lezárjuk az edényt és a hűtőben pihentetjük egy éjszakát. Másnap a bepácolt hússzeleteket a hagymákkal és az olajjal együtt a római tálba vagy egy tepsibe helyezzük, lefedjük és puhára sütjük, majd a fedőt levesszük és kissé lepirítjuk. Tanácsok: Krumplikörettel, savanyúsággal tálaljuk. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |