Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros hagymás tarja recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet tarja
mustár
flekken fűszerkeverék
bors
olaj
1-2 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A tarja szeleteket megkenjük mustárral, befűszerezzük a flekken fűszerkeverékkel, borsozzuk és belehelyezzük egy edénybe. A hússzeletek közé hagyma és fokhagyma szeleteket teszünk és a végén annyi étolajat öntünk rá, amennyi ellepi. Lezárjuk az edényt és a hűtőben pihentetjük egy éjszakát. Másnap a bepácolt hússzeleteket a hagymákkal és az olajjal együtt a római tálba vagy egy tepsibe helyezzük, lefedjük és puhára sütjük, majd a fedőt levesszük és kissé lepirítjuk.

Tanácsok:
Krumplikörettel, savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baconos-hagymás hús » Gombás tarja tepsiben » Brassói sertéstarja » Hagymás krémsajt
» Fokhagymás sült csuka » Medvehagymás krém » Fokhagymás tejfölös tészta » Hagymás krumpli
» Mustáros-gombás szelet » Póréhagymás karfiolpüre » Hagymás tofurántotta » Fokhagymás máj
» Gyöngyhagymás tészta » Gombás-hagymás lepény » Mustáros marhaszelet » Gombás, tükörtojásos tarja


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.