Tutireceptek.hu fejléc

Margarinon párolt parajos barna rizs recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
32 dkg barnarizs,
10 dkg spenót,
4 dkg vöröshagyma,
2 dkg margarin,
só,
fokhagyma.

Elkészítés:
A barna rizst margarinon átfuttatjuk, majd felöntjük a tömegének kétszeres mennyiségű vízzel.
Sózzuk, ízesitjük vörös-, és fokhagymával, majd hozzáadjuk az apróra vágott spenótleveleket és fedő alatt készre pároljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Barna galuska » Mikrós barna kenyér » Barna túrós alagut. » Mustban párolt karaj.
» Párolt alma (Update1) » Kefirben párolt ponty » Pikáns, párolt pulykaragu » Párolt zöldségtál
» Zellerleves barna rizzsel » Sörös párolt káposzta » Párolt felső combfilé » Rozspelyhes barna kenyér
» Párolt gomba » Párolt paraj foghagymásan. » Barnasörös kávétorta » Barna meggyes


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.