Tutireceptek.hu fejléc

Marcsa pogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
50dkg túró,
20dkg liszt,
3 tojás,
3 evő kanál cukor,
1 1/2 tasak vaníliás cukor,
1 mokkáskanálnyi só,
2dl langyos tej.

Elkészítés:
A túrót a liszttel,két egész tojással és egy sárgájával,a tejjel,a sóval és a cukorral,a vaníliás cukorral jól összedolgozom.Deszkán ujjnyi vastagra kinyújtom,és pogácsa nagyságúra kiszaggatom.Vékonyan kizsírozott tepsibe teszem,a maradék tojásfehérjével megkenem a tetejét.Előmelegített sütőben fél óráig sütöm.


A receptet beküldte: mixy 12


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kelt leveles pogácsa » Szerelem pogácsák » Csípős húspogácsa » Rámás pogácsa
» Pogácsa X » Burgonyás húspogácsa » Bence pogacsa » Káposztás pogácsa1
» Pogácsám a 80-as évekből » A legjobb krumplis pogácsa » Vajas Pogácsa » Pici sajtos pogácsája
» Kétsajtos pogácsa » Mézespogácsa » Tönköly pogácsa » Rokfortos pogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.