| Bence pogacsa receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 1 kg liszt 40 dkg margarin 2 db tejfol 2 tojassargaja 1 csomag eleszto 1 csomag sutopor izles szerint so Elkészítés: Az elesztot keves tejben felfutatjuk. 1 kg lisztet,sot a margarinal jol szetmorzsoljuk majd hozzaadjuk a 2 tojassargajat,2 db tejfolt es a tej tetejerol az elesztot.A tejet nem ontjuk bele!!!Jol osszedolgozzuk a hozzavalokat, sodorjuk majd 3-szor hajtogatjuk,minden sodras utan 1/2 orat pihentetjuk. Ha levelesre akarjuk minden sodras utan megkenjuk olajal vagy olvasztott margarinnal es ugy hajtogatjuk. Tanácsok: Kb 1 cm vastagra sodorjuk es tetejet megkenjuk tojassargajaval,szaggatjuk es forro sutoben sutjuk!Tetejere sajtot szorhattok. Nagyon finom,nem fogtok csalodni benne!:) A receptet beküldte: Brigitta.a Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |