| Mangoldpuding receptZöldséges ételek Hozzávalók: 1 kg mangold 20 dkg pulykasonka 3 tojás 10 dkg sajt 60 dkg burgonya 2 evőkanál grahamliszt 1 teáskanál mogyoróolaj só bors szerecsendió Elkészítés: Vékonyan kiolajozunk egypudingformát. A burgonyát héjjában megfőzzük hámozzuk és burgonynyomón áttörjük. A mángoldot 2-3 percig forrásban lévő vízben előfőzzük majd csíkokra vágjuk. A tojások sárgáját a burgonyapürébe keverjük,a fehérjét kemény habbá verjük. A pürét összedolgozzuk a reszelt sajttal a sonka kockával és a graham liszttel.Hozzáadjuk a lecsöpögtetett mangoldot,és végül a tojáshabot is hozzáadjuk.Sóval.borssal,reszelt szerecsendióval ízesítjük. A masszát pudingformába töltjük és vízfürdőn 1 órát gőzöljük. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |