Tutireceptek.hu fejléc

Mangoldpuding recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg mangold
20 dkg pulykasonka
3 tojás
10 dkg sajt
60 dkg burgonya
2 evőkanál grahamliszt
1 teáskanál mogyoróolaj

bors
szerecsendió

Elkészítés:
Vékonyan kiolajozunk egypudingformát.
A burgonyát héjjában megfőzzük hámozzuk és burgonynyomón áttörjük.
A mángoldot 2-3 percig forrásban lévő vízben előfőzzük majd csíkokra vágjuk.
A tojások sárgáját a burgonyapürébe keverjük,a fehérjét kemény habbá verjük.
A pürét összedolgozzuk a reszelt sajttal a sonka kockával és a graham liszttel.Hozzáadjuk a lecsöpögtetett mangoldot,és végül a tojáshabot is hozzáadjuk.Sóval.borssal,reszelt szerecsendióval ízesítjük.
A masszát pudingformába töltjük és vízfürdőn 1 órát gőzöljük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott cékla sajtszósszal » Paradicsom rántva » Apró olajos gombafejek » Retek saláta
» Marinírozott articsóka » Borsós laskagomba pörkölt » Sajtos karfiol mikróban » Gombás-cukkinis fasírt
» Baconnal töltött hagymafejek » Spárgatök sörtésztában » Zöld burgonyapogácsa » Zöldfűszer pác zöldségekhez
» Majdnem paleo brokkolifasírt » Ropogós karfiol mártással » Paradicsomos tök csirkemellel » Padlizsánragu gombával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.