| Zöldfűszer pác zöldségekhez receptZöldséges ételek Hozzávalók: 100 ml olívaolaj 50ml vörös borecet 1 teáskanál friss rozmaring apróra vágva, vagy 1/2 teáskanál szárított rozmaring 1 teáskanál friss kakukkfű apróra vágva, vagy 1/2 teáskanál szárított kakukkfű 1 teáskanál friss bazsalikom apróra vágva, vagy 1/2 teáskanál szárított bazsalikom 1 teáskanál friss oregánó apróra vágva vagy 1 / 2 teáskanál szárított oregánó 1 gerezd fokhagyma préselve 1/2 teáskanál só 1/ 2 teáskanál őrölt fekete bors Elkészítés: Egy keverőtálban az összes hozzávalót jól keverjük össze, és tegyük egy órára a hűtőbe. Készítsünk a zöldségekből grill nyársat, tegyük a grillre, kenegessük a páclével. Tanácsok: Csodálatos ízt kapnak a zöldségek! A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |