Tutireceptek.hu fejléc

Zöldfűszer pác zöldségekhez recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
100 ml olívaolaj
50ml vörös borecet
1 teáskanál friss rozmaring apróra vágva, vagy 1/2 teáskanál szárított rozmaring
1 teáskanál friss kakukkfű apróra vágva, vagy 1/2 teáskanál szárított kakukkfű
1 teáskanál friss bazsalikom apróra vágva, vagy 1/2 teáskanál szárított bazsalikom
1 teáskanál friss oregánó apróra vágva vagy 1 / 2 teáskanál szárított oregánó
1 gerezd fokhagyma préselve
1/2 teáskanál só
1/ 2 teáskanál őrölt fekete bors

Elkészítés:
Egy keverőtálban az összes hozzávalót jól keverjük össze, és tegyük egy órára a hűtőbe.
Készítsünk a zöldségekből grill nyársat, tegyük a grillre, kenegessük a páclével.

Tanácsok:
Csodálatos ízt kapnak a zöldségek!


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldfűszeres rántotta » Zöldfűszeres kecskesajt » Nyúlsült zöldfűszerekkel » Zöldfűszeres palacsinta
» Zöldfűszeres tengeri hal » Zöldfűszeres tonhalkrém » Zöldfűszeres light saláta » Zöldfűszeres gombafejek
» Zöldfűszere öntet » Zöldfűszeres mártogatós » Zöldfűszeres Grissini » Zöldfűszeres sonkás tészta
» Zöldfűszeres túrókrém » Zöldfűszeres keksz » Zöldfűszeres sült » Zöldfűszeres sajtfalatkák


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.