| Majonézes hagymás gombasaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 50 dkg apró sampion gomba 2 fej lila hagyma 3 dl tartár mártás ízesítéshez, snidling, petrezselyem ,só Elkészítés: A hagymát megtisztítom vékony szeletekre vágom lesózom.A gombát átmosom uborka gyalun leszelem, 2 percre forró enyhe sós vízbe dobom, majd gyorsan hideg vízbe teszem, hogy roppanós maradjon.Amikor kihűlt összekeverem a gombát, hagymát, és belevágom a snidlinget, majd ráöntöm a tartár mártást, jól összekeverem.Megszórom friss petrezselyemmel, és a hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek. Tanácsok: Rántott, és sült húsok mellé nagyon finom! Jó étvágyat! Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Mászkáló81 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |