| Majom kenyér receptSütemények, édességek Hozzávalók: 25dkg-rámamargarin,30dkg-porcukor,3-evőkanál liszt,1db-tojás,1/2-citrom leve,1db-citromhéja reszelve,1/2-csomag mazsola,3-púpozott evőkanál kakaópor,10dkg-dió,15dkg-babapiskóta. Elkészítés: Habüsben vagy jénai tálba,összefőzőm a margarint,porcukrot,a lisztet,a felvert tojást,kakaót,a 1/2-citrom levét és a citrom héját.Utánna a durvára vágott diót és a összemorzsolt babapiskótát belekeverem. Folpack fóliával kibélelt őzgerinc formába öntöm a masszát,így az nem tapad oda az edény falához.Amikor kihült,hűtőbe teszem,24-ótát pihentetem. Tanácsok: A könnyű kivétele:kiveszem az őzgerinc formából a tésztát és könnyedén letekerem a fóliát és máris lehet felszeletelni és fogyasztani. A receptet beküldte: nikol38 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |