Tutireceptek.hu fejléc

Lubi pecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1.20 dkg sertéshús,
Fokhagyma, vöröshagyma, bors,
Só,
Majoranna, mustár,
Zöldségzöld,
2 tojás,
Zsemlemorzsa.

Elkészítés:
A húsból 40 dkg-ot ledarálunk. Adunk hozzá, kicsi fokhagymát, vöröshagymát, sót, borsot, majorannát, mustárt, zöldségzöldjét. Ezeket zsíron megpirítjuk.
Ha kihűlt, 2 tojást és egy kicsi zsemlemorzsát keverünk hozzá.
A maradék, 80 dkg húst szeletekre vágjuk, belecsomagoljuk a tölteléket és összegöngyöljük.
Forró zsírban aranysárgára sütjük.


Mártás:
Ugyanolyan, mint a paprikásé, csak ízesítőnek mustárt, tárkonyt és citromlevet teszünk bele.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Harcsa pecsenye » Cigánypecsenye tarjából » Tüzes pecsenye » Mustáros töltött pecsenye
» Hagymás pecsenye » Balatoni mustos pecsenye » Révkalauz pecsenye » Nyugdijas pecsenye
» Mandarinos sertéspecsenye » Hagymás aprópecsenye » Borivók Pecsenyéje » Bassói aprópecsenye
» Görög aprópecsenye » Sajtos pecsenye » Boros libapecsenye » Kondorosi pecsenye


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.