Tutireceptek.hu fejléc

Lilahagymás-uborkás tonhalsaláta recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 doboz (150 g) tonhalfilé szeletek konzerv (sós lében vagy olajban, mindegy)
1 közepes fej lilahagyma
6-8 kisebb csemege uborka
3-4 evőkanál majonéz

Elkészítés:
A lilahagymát és a lecsepegtetett uborkát apróra kell vágni és összekeverni a lecsepegtetett tonhallal és majonézzel, és már lehet is enni.


A receptet beküldte: Fanoli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos tonhalsaláta » Tonhalsaláta I. » Avokádós tonhalsaláta » Tonhalsaláta
» Magos tonhalsaláta » Rizses tonhalsaláta » Tonhalsaláta sietősöknek » Újkrumplis tonhalsaláta
» Boros, kapros lazac » Vegyes hal bormártással » Almás-hagymás hal » Rokfortos tengeri hal
» Fokhagymás sült csuka » Mazsolás-tejszínes harcsa » Spanyol módra sült homár » Kaviáros burgonyafalatok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.