Tutireceptek.hu fejléc

Lecsós máj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
(4 személyre)
8db csirkemáj (vagy ennek megfeleleő mennyiségű bármilyen máj)
1kg paprika
1/4 kg paradicsom
3 fej hagyma


Elkészítés:
A hagymát kevés olajon üvegesre pirítom. Ráteszem az apró kockákra vagy csíkokra szelt májat, mikor az félig kész, akkor hozzáadom a karikákra vágott paprikát, besózom, és fedő alatt addig párolom, míg a paprika majdnem jó. Ekkor hozzáadom még a kockákra vágott paradicsomot, megkóstolom a levét, elég sós-e, adott esetben pótlom, fedő alatt készre párolom. Lezárom a tüzet alatta, majd jó alaposan megkeverem.

Tanácsok:
Köretként rizs javasolt hozzá, de kenyérrel is nagyon finom.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: annelly


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós szelet a'la pemete » Lecsós, gombás rakott hús » Lecsós csirkecomb » Lecsós karaj
» Lecsós-virslis "tokány" » Lecsós-túrós tészta » Hal lecsósan » Lecsósszelet
» Lecsós brokkoli » Lecsós malac tarhonyával » Lecsós csülök » Tojásos-lecsós gomba
» Lecsós pulykamell pörkölt » Lecsós szendvics » Tejfölös lecsós burgonya » Padlizsános-lecsós csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.