| Lecsós szendvics receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 10 dkg füstölt szalonna, 4 db húsos zöldpaprika, 1 nagy fõtt burgonya, 2 db paradicsom, 5 dkg reszelt sajt, 1 gerezd fokhagyma, ízlés szerint só és törött fehér bors, 12 szelet kenyér. Elkészítés: A megtisztított vöröshagymát, a kicsumázott, megmosott zöldpaprikát, a füstölt szalonnát és a fõtt burgonyát együtt ledaráljuk, majd fûszerezzük a borssal, a zúzott fokhagymával és a sóval. Ezután hozzáadjuk a nagyon apró kockákra vágott paradicsomot, és a lecsós krémet rákenjük a kenyérszeletekre. Elõmelegített forró sütõben (vagy grillsütõben) szép világos sárgára sütjük a tetejét. A receptet beküldte: elvira1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |