| Lazacfilé carbonara mártással és zöldborssal receptHalas ételek Hozzávalók: 4 személyre 4 szelet lazacfilé 2 teáskanál marinált zöldbors 1 evőkanál olaj 30 dkg száraztészta 1 üveg Dolmio Carbonara alapmártás Elkészítés: Előkészítés: A halat hideg folyó víz alatt megmossuk,utána kisebb darabokra vágjuk.A zöldborsot lecsepegtetjük. Elkészítés: 1.Serpenyőben felforrósítjuk az olajat,és a haldarabok mindkét oldalát 1-1 percig sütjük benne,vigyázva,hogy ne szárítsuk ki. 2.Hozzáadjuk a mártást és a borsot,majd a serpenyőt lefedve a halat még 5 percig pároljuk. 3.Közben a tésztát enyhén sós vízben kifőzzük,leszűrjük,lecsepegtetjük.A kész mártással leöntve forrón tálaljuk. Elkészítési idő: 25 perc Kalóriatartalom: 562 kcal A receptet beküldte: madaigyongyi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |