| Laskagomba leves receptLevesek Hozzávalók: 50 dkg laskagomba, 1 vöröshagyma, fél szál póréhagyma, só, bors, 1 liter húsleves, 1 sárgarépa, 1 fehérrépa, 3 evőkanál vaj Elkészítés: A hagymákat felkarikázzuk, vajon megpirítjuk, hozzátesszük a reszelt sárga- és fehérrépát, majd a laskagombát (6-7 fej kivételével, amit megpirítva a tálalásnál fogunk használni) fűszerezzük, felengedjük húslevessel, kiforraljuk. Tejszínes habarással sűrítjük. Merülőmixerrel egyneműsítjük. Átszűrjük, kiforraljuk. A tetejére helyezzük a pirított gombát és finomra vágott petrezselyem zöldet. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |