Tutireceptek.hu fejléc

Kutap recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg pisztráng
20 dkg rizs
csipet gyömbér
5 dkg mazsola
5 dkg vaj
20 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés:
A pisztrángot lefejezzük, és a nyíláson át kibelezzük, sózzuk borsozzuk, vajban megforgatjuk, majd mazsolával és gyömbérrel fűszerezett rizzsel megtöltjük. Vajjal megkent és zsemlemorzsával megszórt serpenyőben, sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: mese

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kecsege magyarosan » Tepsis makréla paradicsommal » Rosolli (Finn hering saláta) » Citromos mandulás hal
» Diétás pisztráng » Tejszines-tökmagolajas hal » Lazac roston » Rakott brokkolis hal
» Lazac, kagyló, rák nyárson » Ponty oroszosan » 7 up-os tengeri hal » Pestos halfilé
» Sült hal uborkaszósszal » Majonézes garnélarák » Halfilé dinnyemártással » Tonhalas szendvicstorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.