| Krumplis húspogácsa receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg főtt burgonya 50 dkg darált hús 5 dkg császárszalonna 1 nagy fej vöröshagyma 2 közepes méretű ecetes uborka 2 tojás 1 dl tej 4-5 ek liszt Só, bors Elkészítés: A darált húst, a meghámozott főtt burgonyát, a megtisztított vöröshagymát, az uborkát és a császárszalonnát összedolgozom. Az egészet összekeverem a tejjel, a felvert tojással és a fűszerekkel. Annyi lisztet keverek hozzá, hogy a massza formázható legyen. A masszából nedves kézzel pogácsákat formázok és lisztbe megmártva, kiolajozott tepsibe rakom. Tetejét is megkenem olajjal és előmelegített sütőbe mindkét oldalát megsütöm. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |