Tutireceptek.hu fejléc

Krumplis húspogácsa recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg főtt burgonya
50 dkg darált hús
5 dkg császárszalonna
1 nagy fej vöröshagyma
2 közepes méretű ecetes uborka
2 tojás
1 dl tej
4-5 ek liszt
Só, bors

Elkészítés:
A darált húst, a meghámozott főtt burgonyát, a megtisztított vöröshagymát, az uborkát és a császárszalonnát összedolgozom.

Az egészet összekeverem a tejjel, a felvert tojással és a fűszerekkel.

Annyi lisztet keverek hozzá, hogy a massza formázható legyen. A masszából nedves kézzel pogácsákat formázok és lisztbe megmártva, kiolajozott tepsibe rakom.

Tetejét is megkenem olajjal és előmelegített sütőbe mindkét oldalát megsütöm.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sváb krumplisaláta » Burgonyás húspogácsa » Krumplisaláta gazdagon » Kapros, krumplis halfilé
» Finom krumplis egytál » Walesi húspogácsák » Csirkemelles húspogácsa » Hamis krumplisaláta
» Krumplis ropogós » Krumplis tojás » A legjobb krumplis pogácsa » Krumplis-húsos egytál
» Poharas krumplis pogácsa » Hagyományos krumplistészta » Édeskrumplis nudli » Csípős húspogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.