| Krumplifánk receptKöretek Hozzávalók: 3 db burgonya, 12 dkg liszt, 2 db tojás, 20 dkg reszelt parmezán, 2 szál újhagyma , 5 dkg vaj, só, szerecsendió, bő olaj a sütéshez. Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, összetörjük. 2 dl vizet felforralunk, beletesszük a vajat, a lisztet és kis lángon simára keverjük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a tojásokat. Hozzáadjuk a burgonyát, belekeverjük a sajtot, az apróra vágott zöldhagymát és megfűszerezzük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat és evőkanállal beleszaggatjuk a burgonyás masszát. Pirosra sütjük. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |