| Parmezános sült sárgarépa receptKöretek Hozzávalók: 250 g sárgarépa 2 ek napraforgó olaj 1 gerezd fokhagyma 10 g parmezán sajt (3 ek. frissen reszelt) 0.5 teáskanál provence-i fűszerkeverék 2 ek zsemlemorzsa só ízlés szerint bors ízlés szerint Elkészítés: A sárgarépát meghámozzuk, hosszában elfelezzük, majd négybe vágjuk. Egy edénybe tesszük. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és az olajat, jól elkeverjük. A parmezánt elkeverjük a morzsával és a fűszerkeverékkel, a sárgarépára szórjuk, és összekavarjuk. Sóval, borssal ízesítjük. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Betoljuk a 220 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 20 percig sütjük. A receptet beküldte: cicaaa65 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |