| Krodompraj receptEgytálételek Hozzávalók: 1 hátsó sertés füstölt csülök, 1 kg savanyu apró káposzta, 2kg burgonya kevés olaj, liszt, só babérlevél Elkészítés: A csülköt/ előző este /be áztatom ha nagyon füstölt.A káposztát ha nagyon savanyu át mosom.Az igy elő készitet csülköt és a káposztát eggyüt felteszem főnni kevés vizzel.Amikor a csölök jó puhára főtt a káposztával a csölköt ki veszem és felszeletelem a káposztával eggyütt álalom.Mig fő a csülök elkészitem a burgonyát.Tisztitás után karikára vágom sóval babérlevélel főzöm anni vizben hogy ellepje.Mikor megfőtt a burgonya berántom világos rántással mikor kész összetöröm és az igy elkészült burgonya pürét a káposztás csölök mellé tálalom köretnek. Tanácsok: Nagymamámtól tanultam Sváb egytál étel kiadós és igen laktatós.Sóval óvatosan kell bánni mivel a csülök és a káposzta is sós. Elkészítési idő: 2 perc A receptet beküldte: bobo53 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |