Tutireceptek.hu fejléc

Krodompraj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 hátsó sertés füstölt csülök,
1 kg savanyu apró káposzta,
2kg burgonya
kevés olaj,
liszt,

babérlevél

Elkészítés:
A csülköt/ előző este /be áztatom ha nagyon füstölt.A káposztát ha nagyon savanyu át mosom.Az igy elő készitet csülköt és a káposztát eggyüt felteszem főnni kevés vizzel.Amikor a csölök jó puhára főtt a káposztával a csölköt ki veszem és felszeletelem a káposztával eggyütt álalom.Mig fő a csülök elkészitem a burgonyát.Tisztitás után karikára vágom sóval babérlevélel főzöm anni vizben hogy ellepje.Mikor megfőtt a burgonya berántom világos rántással mikor kész összetöröm és az igy elkészült burgonya pürét a káposztás csölök mellé tálalom köretnek.

Tanácsok:
Nagymamámtól tanultam Sváb egytál étel kiadós és igen laktatós.Sóval óvatosan kell bánni mivel a csülök és a káposzta is sós.

Elkészítési idő: 2 perc

A receptet beküldte: bobo53


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott krumpli Belga módra » Paprikás rizses hús » Csirkés rizssaláta » Lencseragu
» Tejszínes rakott karfiol » Hamis túrós rakott tészta » Finom sonkástál » Rántott gomba töltve
» Dupla rántott sajt » Csöves rakott krumpli » Ketymekütty » Csőben sült krumpli
» Hússal rakott lencse » Madzsadra avagy lencses rizs » Baconbe tekert burgonya » Libaaprólék pörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.