| Krémsajtos ananászos csirke receptHúsételek Hozzávalók: 2 egész csirkemell 2 tömlős natúr krémsajt 1 nagy d.tejföl 0.5 l főzőtejszín 1 ananászkonzerv 20 dkg trappista sajt olaj liszt só bors majoranna Elkészítés: A húst tenyérnyi vékony szeletekre vágjuk.Sózzuk ,lisztben megforgatjuk és forró olajon fehéredésig sütjük.Egy tepsibe fektetjük a kisült szeleteket.Meghintjük borssal és majorannával.A sajtot összekeverjük a tejföllel és a tejszínnel kicsit megborsozzuk majd ráöntjük a húsra.Megszórjuk az ananászkockával,és a tetejére reszeljük a sajtot. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |