Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos ananászos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 egész csirkemell
2 tömlős natúr krémsajt
1 nagy d.tejföl
0.5 l főzőtejszín
1 ananászkonzerv
20 dkg trappista sajt
olaj
liszt

bors
majoranna

Elkészítés:
A húst tenyérnyi vékony szeletekre vágjuk.Sózzuk ,lisztben megforgatjuk és forró olajon fehéredésig sütjük.Egy tepsibe fektetjük a kisült szeleteket.Meghintjük borssal és majorannával.A sajtot összekeverjük a tejföllel és a tejszínnel kicsit megborsozzuk majd ráöntjük a húsra.Megszórjuk az ananászkockával,és a tetejére reszeljük a sajtot.
Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkevacsora » Ázsiai csirke saláta » Töltött csirkecomb » Gyros csirke hússal
» Mézes-fahéjas csirke » Rakott csirke olasz módra » Narancsos csirkemell » Csirke joghurtban sütve
» Csirke raguleves alapléből » Szegedi csirkegulyás » Csirkemellsonka » Narancsos csirkemáj
» Sókéregben sült csirke » Barackos csirkemell » Chilis-csokis csirke » Tandorias csirkesaláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.