Tutireceptek.hu fejléc

Krémes sült spenót recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 kg friss spenót,
1,5 dl tejszín,
1,5 dl húslé,
15 dkg trappista reszelve,
2 evőkanál vaj,
2 evőkanál liszt,
só,
bors,
szerecsendió.

Elkészítés:
Szárazd le és mosd meg a spenótot.
Nedvesen tedd fazékba, párold meg kicsit fedő alatt, épp hogy megfonnyadjon.
Ha kihűlt, nyomkodd ki belőle a felesleges vizet.
Egy serpenyőben forrósítsd fel a vajat, keverd hozzá a lisztet, és főzd kislángon 3-4 percig. Add hozzá a húslevet, forrald fel.
Fűszerezd meg, főzd még 5 percig.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hatlapos krémes » Spenótos tészta » Skót kedvenc krémes » Kókuszkrémes ostya
» Spenót hússal » Pudingkrémes kekszes » Spenótos rakott csirkemell » Krémes ( sárga krém)
» Intelligens krémes süti » Update1 krémes süti » Krémes karamellszelet » Kávékrémes piskótatekercs
» Citromos krémes szelet » Sajtkrémes kiflik » Spenóttorta » Spenótos finomság


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.