Tutireceptek.hu fejléc

Krémes sült spenót recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 kg friss spenót,
1,5 dl tejszín,
1,5 dl húslé,
15 dkg trappista reszelve,
2 evőkanál vaj,
2 evőkanál liszt,
só,
bors,
szerecsendió.

Elkészítés:
Szárazd le és mosd meg a spenótot.
Nedvesen tedd fazékba, párold meg kicsit fedő alatt, épp hogy megfonnyadjon.
Ha kihűlt, nyomkodd ki belőle a felesleges vizet.
Egy serpenyőben forrósítsd fel a vajat, keverd hozzá a lisztet, és főzd kislángon 3-4 percig. Add hozzá a húslevet, forrald fel.
Fűszerezd meg, főzd még 5 percig.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Omlós krémes Tésztásfültől » Párolt tőkehal spenótágyon » Cseh krémes 2. » Spenotos, juhturos pie
» Andland Debreceni krémese » Bugátsza.(Krémes sütemény) » Áfonyás spenót saláta » Szilvás krémes madár módra
» Vaníliakrémes kakaós süti » Spenótpogácsa » Joghurtkrémes torta » Krémes-csokoládés muffin
» Hagymakrémes burgonya » Spenótos rétes » Ananászkrémes csirke » Narancsos krémes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.