| Krémes ( sárga krém) receptSütemények, édességek Hozzávalók: Tésztája: 30 dkg liszt 1 Ráma 1 evőkanál víz pici só 1 kiskanál ecet éjszakára állni haggyuk Krémje: 3 vanilia puding 1 vaniliás cukor 8 evőkanál cukor 1 liter víz 9 tojás fehérje 9 kanál cukor 1 csomag habfixáló Elkészítés: A tojással a 9 kanál cukrot és a vanilia cukrot habosra verünk. Az 1 liter vizet felforraljuk és a pudingot bele teszük amit már vízzel(az 1 literből veszel ki egy kicsit) és a 8 evőkanál cukorral már kikertünk. A végén tű felett összekerjük és bele teszük a habfixálót. Majd bele öntjük a lapra a másikat a tetejére rakod és kész. Ki kell hülni e Tanácsok: Érdemes a krémnél megvárni amig egy kicsit puszog ( buborékok jönnek fel) . Érdemes hideg helyen tárolni amig kihül legalább 5 órát várjunk amig fel vágjuk. Igaz lehet látni rajta amikor meg vágjuk hogy ki hült e teljesen. Elkészítési idő: 65 perc Kalóriatartalom: - kcal Szénhidráttartalom: - gramm Zsírtartalom: - gramm A receptet beküldte: Dorka17 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |