| Spenót hússal receptHúsételek Hozzávalók: 80 dkg spenót, 40 dkg darált hús (bárány, birka vagy marha), 2 evőkanál szemne, 1 kávéskanál só, 1/4 kávéskanál őrölt bors, szegfűbors, csipetnyi fahéj, 2-3 gerezd fokhagyma, 1/2 citrom leve. Elkészítés: A megmosott spenótot szárastól fűzzük néhány percig. (Vigyázzunk, hogy friss, zöld színét el ne veszítse!) Majd szedjük ki a vízből. Szemnében pirítsuk meg hirtelen (kb. 5 percig) a darált húst, tegyük rá a fűszereket, a zúzott fokhagymát és a spenótleveleket. Egy-két percig forraljuk össze, majd citromlével meglocsolva tálalhatjuk is. Rizzsel nagyon jó, joghurtot is kanalazhatunk hozzá. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |